Portfolio

PORTFOLIO; selectie van eerdere opdrachten

Coördinator BusinessContinuïty - Arbo

Uit een grondige analyse bleek er een verbeterslag te kunnen worden gemaakt op het gebied van zorgcontunuïteit.
Met hernieuwd beleid en geactualiseerde plannen is er nu sprake van een integrale benadering. Inclusief een communicatieplan en auditschema wordt de PDCA werkelijkheid.

En hogere kwaliteit tegen lagere kosten.

Bedrijfsleider

Facilitair coördinator

Met mijn zeer ruime facilitare ervaring was ik dé aangewezen persoon om het capaciteitsgebrek op de faclitaire afdeling in te vullen. De taak was vooral uitvoerend maar met mijn integrale benadering raak je al snel aan de strategische kant van facility management. Zeker in een organisatie waar zorg aan ouderen verlenen de core business is.
Elke dienstverlener, elk gezicht, elke contact, is er van grote betekenis voor de bewoners.

Hoofd ICT

De Hoop Terneuzen is een van de grootste bouwgrondstoffen leveranciers van Nederland. Van zand, grind en beton tot schroeven en moeren (Gamma) tot badkamers (Logus).
Met meer dan 1200 fte, diverse schepen en vestigingen in Nederland, Frankrijk, België en het Verenigd Koninkrijk.  
Nadat ik een advies had uitgebracht hoe hun ICT-afdeling toekomstbestandig te maken mocht ik dat vervolgens implementeren als hoofd van de ICT-afdeling.  

Facilitair management

Hierboven noemde ik het al; CZ Zorgverzekeringen.
Daar heb ik bijna 18 jaar heel veel mogen doen op facilitair terrein, zowel in Goes als in Tilburg, Breda, Sittard en op de 22 servicekantoren.
Als leveranciers- en contractmanager, als facilitair coördinator en als facilitair manager. En zoals het hoort bij facilitair management op heel verschillende gebieden; BHV, BNO, COBIT, NEN27001, installatiebeheer, gebouwenbeheer, postverwerking, schoonmaak, catering, hospitality, security, safety, signing, printing, intranet, noem maar op.

Na een mislukte conversie kregen bestellers niet datgene wat er besteld was. Er was geen mogelijkheid om terug te keren naar de eerdere situatie. Crisis dus. 
Eerst als managementassistent en kort daarna als bedrijfsleider van Tafel Thuis/Dé Zeeuwse Keuken heb ik er aan bijgedragen de crisis in korte tijd te bedwingen. 

Heraanbesteding security

In opdracht van Heyday Facility Management mocht ik een heraanbestedingsadvies uitbrengen voor de security dienstverlening van de Sabic site Bergen op Zoom en het Europian Head Quarter in Sittard. Met een bijzondere uitkomst.

Partnershipcontract

De mensen van Unica Oosterhout kenden mij goed vanuit mijn tijd bij CZ Zorgverzekeringen in Tilburg. Daar hadden we samen een totaal nieuw onderhoudscontract opgesteld voor E en W, een contract voor onbepaald tijd. Vanuit die gezamenlijke ervaring onstond een samenwerking met Unica nadat ik voor mezelf was begonnen. Zo hebben we andere accounts kunnen overtuigen van de voordelen van partnershipcontracten.